خودروها

باتری هایما اس 7

آشنایی با باتری هایما اس 7

به منظور آشنایی بیشتر با باتری هایما اس 7 بهتر است ابتدا با خودروی هایما اس 7 آشنا شویم. سپس در گام بعدی به معرفی باتری هایما اس 7 پرداخته و ویژگی های آن را مورد بررسی قرار می دهیم.

هایما اس7؛ شاسی بلند چینی پرطرفدار

یکی از پرفروش ترین خودروهای شاسی بلند چینی که طرفداران بسیاری در ایران دارد، خودروی هایما اس 7 است. این خودروی محبوب که توسط شرکت فاو طراحی و تولید می گردد، در دو نوع هایما اس7 معمولی و هایما اس 7 توربو در بازار موجود می باشد.

برتری هایما نسبت به خودروهای ساخت برندهای معروف ژاپنی همچون میتسوبیشی و مزدا در بخش فنی موجب شده است که این خودرو به خودروی ایده آل بسیاری از افراد تبدیل گردد. خودرویی که ممکن است شما هم رویای داشتن آن را در ذهن پروش دهید!

این خودرو که دارای موتور 7/1 لیتری 4 سیلندر با توان 170 اسب بخار است، در کشور ما مونتاژ می شود.

هر آنچه لازم است درباره باتری هایما اس7 بدانید.

کارخانه های داخلی و خارجی بسیاری نسبت به تولید برندهای گوناگونی از این باتری اقدام می کنند. اگرچه در کیفیت وکارایی باتری هایما اس 7 خارجی همچون باتری رویال، گلوبال، پوما و… هیچ شکی نیست، اما از موفقیت تولید کنندگان داخلی در زمینه تولید این نوع باتری نیز نباید چشم پوشی کرد.

از جمله مهم ترین کارخانه های سازنده باتری هایما اس 7 می توان به صبا باتری، سپاهان باتری، برنا باتری، آذر باتری، نیرو گستران خراسان، پاسارگاد صنعت، دورنا باتری ارس، وایا باتری و… و از جمله معروف ترین برندهای تولید شده توسط این کارخانه ها می توان به واریان، سهند، نیو آرمو، اتمیک، اوربیتال، سوزوکی، پروتون و… اشاره نمود.

مدل باتری هایما اس 7

شاید با دیدن این تیتر با خودتان بگویید مگر باتری هم مدل دارد؟!

بله؛ دارد!

جالب و در عین حال لازم است بدانید که باتری ها در دو نوع اسیدی و اتمی در بازار موجود هستند. بنابراین اگر برای خرید باتری هایما اس 7 به بازار مراجعه نموده و با دو پیشنهاد مختلف از جانب فروشنده رو به رو شدید، اصلا تعجب نکنید. در ادامه هر یک از این باتری ها را به طور مختصر مورد بررسی قرار می دهیم تا در زمان خرید با مشکل مواجه نشوید.

باتری های اسیدی که ممکن است آن ها را تحت عنوان باتری سرب اسیدی نیز بشناسید، دسته ای از باتری های قابل شارژ هستند که حاوی الکترولیت بوده و سطح الکترولیت موجود در آن ها با گذر زمان کاهش پیدا می کند. کاهش میزان الکترولیت زمینه عدم کارکرد مناسب باتری را فراهم می سازد. بنابراین لازم است از این امر پیشگیری نمود. می پرسید چگونه؟

اگر این دسته از باتری ها را از نزدیک دیده باشید، متوجه وجود 6 درب بر روی آن ها شده اید. شما با استفاده از این درب ها می توانید به بررسی سطح الکترولیت موجود در باتری پرداخته و در صورت تشخیص ناکافی بودن آن نسبت به افزودن آب مقطر اقدام نمایید. این موضوع سبب شده است که این دسته از باتری ها را به عنوان باتری های نیازمند به رسیدگی و سرویس های دوره ای به مشتریان معرفی نمایند. بنابراین اگر این موضوع را شنیدید، نگران نباشید، منظور همین رسیدگی کوتاه و بدون دردسر است.

باتری های سرب اسیدی از قیمت مناسبی برخوردار بوده و از آن جا که قدمت طولانی تری دارند، از مشتریان بسیاری بهره مند هستند. یکی از مهم ترین معایب باتری های سرب اسیدی چالش هایی است که این نوع باتری ها برای سلامت محیط زیست و پرسنل ایجاد می نمایند. همین امر موجب شده است که این دسته از باتری ها به مرور رو به منسوخ شدن گذاشته و جای خود را به باتری های اتمی بدهند.

باتری های اتمی که به تازگی تولید و روانه بازار شده اند، بر خلاف نوع پیشین نیازی به رسیدگی های دوره ای ندارند. بنابراین اگر وقت و حوصله کافی برای رسیدگی به باتری هایما اس 7 را ندارید، باتری های اتمی گزینه بهتری برای شما هستند.

باتری های اتمی ضمن برخورداری از قیمت و کیفیت مناسب، هیچ مشکلی برای سلامت انسان و محیط زیست ایجاد نکرده و به همین دلیل مورد استقبال بی نظیر خریداران قرار گرفته اند.

ولتاژ و آمپراژ باتری هایما اس 7

باتری خودروهای سواری همچون باتری هایما S7 دارای ولتاژ 12ولتی و باتری خودروهای سنگین همچون باتری کامیون دارای ولتاژ 24 ولتی است. حال که تکلیف ولتاژ باتری را روشن کردیم، نوبت به آمپراژ یا ظرفیت باتری می رسد.

آمپراژ باتری تابع نیازهای سیستم برق خودرو است. یعنی هرچه میزان نیاز خودرو به برق بیشتر باشد، لازم است از باتری دارای ظرفیت بالاتر استفاده کرد. باتری فابریک هایما اس 7 که به منظور رفع نیازهای اولیه خودرو در ساختار آن تعبیه می گردد، 66 آمپر ساعت ظرفیت دارد. همانگونه که اشاره کردیم، این باتری تنها قادر به رفع نیازهای اولیه خودرو است. بنابراین اگر نسبت به ارتقا خودرو و نصب سیستم های صوتی و روشنایی بر روی آن اقدام نمایید، باتری هایما اس 7 دارای ظرفیت 66 آمپر ساعت دیگر گزینه مناسبی برای خودروی شما نخواهد بود.

به یاد داشته باشید که پایین بودن ظرفیت باتری در مقایسه با نیازهای خودرو می تواند تبعات ناگواری را برای خودرو و قطعات آن به دنبال داشته باشد. در صورتی که پس از ارتقا سیستم خودرو باتری آن را با یک باتری دارای ظرفیت بالاتر جایگزین کنید، میزان آمپردهی باتری افزایش پیدا کرده و بدین ترتیب طول عمر آن نیز بیشتر می شود.

طول عمر وماندگاری باتری هایما اس 7

بسیاری از دارندگان خودروی هایما اس 7 درباره میزان ماندگاری باتری ماشین هایما S7 سوال می کنند. گفتنی است که طول عمر باتری هایما S7 حدود دو سال یا 40000 کیلومتر است. پس ازگذشت این مدت باتری به مرور سولفاته شده و می تواند تاثیری مخربی بر سلامت سایر قطعات بگذارد. از همین روتوصیه می شود که هر دو سال یک بار نسبت به تعویض باتری هایما اس 7 اقدام نمایید. حتی اگر به نظرتان عملکرد آن هیچ مشکلی ندارد!

قیمت باتری هایما اس 7

قیمت باتری هایما اس 7 همچون قیمت باتری سایر خودروها تابع عوامل متعدد و متنوعی است که از جمله مهم ترین آن ها می توان به کارخانه و برند سازنده، ظرفیت باتری، تاریخ تولید و گارانتی و… اشاره کرد.

خرید آنلاین باتری هایما اس 7

اگر قصد خرید باتری هایما اس 7 دارید، ما خرید آنلاین این باتری را به شما پیشنهاد می دهیم. با خرید آنلاین باتری هایما اس 7 گامی بزرگ در جهت صرفه جویی در زمان و هزینه بردارید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.