آشنایی با باتری باتری اچ 320
به منظور آشنایی بهتر با باتری اچ 320 و ویژگی های گوناگون آن بهتر است ابتدا با خودروی پر طرفدار برلیانس اچ 320 آشنا شده و پس از آن به بررسی بپردازیم.
معرفی برلیانس اچ 320
ورود برلیانس به بازار ایران به عنوان شریک چینی سایپا و خودرو سازی با استفاده از دانش فنی بی ام و به سال 1393 باز می گردد. لازم به ذکر است که تا به امروز هیچ سند و مدرکی دال بر به کارگیری قطعات یا دانش فنی بی ام و در این خودرو و سایر خودروهای مونتاژی این شرکت در ایران یافت نشده است.
تولید خودروی برلیانس اچ 320 که یکی از زیباترین هاچ بک های جاده های ایران است، از سال 1394 در شرکت خودرو سازی سایپا استارت خورد. اما پس از گذشت مدت زمانی کوتاه و در روزهای پایانی سال 1394 خط تولید خودروی مذکور به پارس خودرو انتقال داده شد.
آنچه موجب محبوبیت برلیانس اچ 320 در میان مشتریان شده است، طراحی ظاهری بی نظیر و شباهت قابل توجه این خودرو به خودروهای اروپایی می باشد. این عوامل دست به دست هم داده و زمینه موفقیت فروش برلیانس اچ 320 را فراهم ساخته اند.
حال که تا حدودی با خودروی برلیانس اچ 320 آشنا شدیم، زمان آن فرا رسیده است که به معرفی مشخصه های متنوع باتری برلیانس H320 بپردازیم. تا پایان همراهمان باشید!
معرفی ویژگی های مختلف باتری برلیانس H320
از جمله مهم ترین مولفه های باتری برلیانس اچ 320 میزان ولتاژ و آمپراژ این باتری است. به عنوان یک نکته به یاد داشته باشید که باتری کلیه خودروهای سواری اعم از باتری ماشین برلیانس اچ 320 دارای ولتاژ 12 آمپر هستند. این در حالی است که ولتاژ باتری ماشین های سنگین همچون کامیون ها 24 ولتی است.
آمپراژ یا ظرفیت باتری تابع نیاز سیستم برق خودرو است. باتری فابریک یا باتری اولیه ای که در زمان ساخت برلیانس اچ 320 در کارخانه بر روی آن نصب نموده و روانه بازار می کنند، 60 آمپر ساعتی است. این مقدار ظرفیت به خوبی پاسخگوی نیازهای اولیه خودرو به برق بوده و سلامت سیستم برق خودرو را تضمین می نماید.
هیچ کس از این که سیستم خودروی خود را ارتقا دهد، بدش نمی آید! بسیار دیده شده است که صاحبان خودروی برلیانس اچ 320 پس از خرید این خودرو نسبت به ارتقا آن اقدام نموده و به عنوان مثال سیستم های صوتی و روشنایی حرفه ای بر روی آن نصب می نمایند. جالب است بدانید که باتری 12 ولت 60 آمپر ساعتی در چنین شرایطی پاسخگوی نیازهای سیستم برق خودرو نیست. چاره چیست؟
لازم و ضروری است که در چنین موقعیتی نسبت به ارتقا ظرفیت باتری برلیانس H320 اقدام نموده و آن را با یک باتری دارای ظرفیت بالاتر تعویض کنید. در غیر این صورت به زودی شاهد بروز مشکلات متعددی در سیستم برق خودرو خواهید بود. کم بودن میزان ظرفیت باتری و عدم پاسخگویی به نیازهای سیستم برق خودرو علاوه بر خرابی سیستم برق، موجب کاهش طول عمر و ماندگاری باتری شده و هزینه های هنگفتی را برایتان رقم می زند.
طول عمر و ماندگاری باتری اچ 320
جالب و در عین حال لازم است بدانید که این باتری ها نهایتا پس از گذشت دو سال و یا طی مسافت 40000 کیلومتر باید تعویض شوند. بعد از گذشت این مدت باتری که قطعه ای شیمیایی است، به مرور رو به سولفاته شدن گذاشته و خراب می شود. مشکلات خرابی باتری به همین جا ختم نمی شود. باتری در عین حال که خودش فرسوده می گردد، می تواند بر سلامت سایر قطعات نیز تاثیر گذاشته و آن ها را نیز خراب کند. بنابراین بسیار ضروری و حائز اهمیت است که باتری را سر موعد عوض کنید.
گاهی اوقات شرایطی رخ می دهد که باتری زودتر از این محدوده زمانی خراب می شود. در چنین شرایطی نیز لازم است سریعا نسبت به تعویض باتری اقدام نمایید. باز هم تاکید می کنیم که خرابی باتری و عدم تعویض آن به خرابی سیستم برق خودرو و سایر قطعات موجود در ساختار خودرو منتهی می شود. بنابراین تعویض به موقع آن را پشت گوش نیندازید!
باتری اچ 320
مدل باتری برلیانس H320
اگر به منظور خرید باتری ماشین برلیانس اچ320 به بازار مراجعه کنید، با دو نوع باتری رو به رو خواهید شد.
دسته اول که تحت عنوان باتری اسیدی یا سرب اسیدی نامگذاری می شوند، قدمت بیشتری دارند. اگر با دقت به بدنه این باتری ها نگاه کنید، متوجه وجود 6 درب بر روی آن ها خواهید شد. آیا می دانید این درب ها به چه منظوری تعبیه شده اند؟
جالب و در عین حال لازم است بدانید که باتری های اسیدی نیازمند رسیدگی و سرویس های دوره ای هستند. درب های مذکور نیز با همین هدف بر روی بدنه باتری تعبیه شده اند. لازم است صاحبان این باتری ها هر چند وقت یک بار این درب ها را باز کرده و سطح الکترولیت موجود در باتری را بررسی نمایند و در صورتی که مقدار الکترولیت موجود کاهش پیدا کرده باشد، مقداری آب مقطر به باتری بیفزایند. به همین سادگی!
اگرچه باتری های سرب اسیدی طرفداران زیادی داشته و از قیمت مناسبی برخوردار هستند، اما در عین حال چالش بزرگی را به همراه دارند. این باتری ها سلامت محیط زیست و پرسنل را به خطر می اندازند و این بزرگترین ایراد آن ها است.
در مقابل باتری های اسیدی، باتری های اتمی قرار دارند. این باتری ها نیازی به رسیدگی و سرویس های دوره ای ندارند. می دانید چرا؟ چون سطح الکترولیت موجود در آن ها کاهش پیدا نمی کند. از همین رو هیچ دربی بر روی بدنه آن ها تعبیه نمی شود. باتری های مذکور قیمتی مقرون به صرفه داشته و هیچ نوع آسیبی به سلامت پرسنل و محیط زیست وارد نمی کنند.
قیمت باتری برلیانس اچ 320
قیمت باتری اچ 320 همچون قیمت باتری سایر خودروها تابع فاکتورهای مختلفی است که از جمله مهم ترین آن ها می توان به مدل باتری، ولتاژ و آمپراژ باتری، تاریخ تولید و گارانتی باتری، برند و کارخانه سازنده باتری و مواردی از این قبیل اشاره نمود.
خرید آنلاین باتری اچ 320
اگر به آن دسته از افرادی متعلق هستید که قصد دارید باتری خود را که فرسوده شده تعویض نمایید، ما به شما خرید آنلاین باتری برلیانس H320 را توصیه می کنیم. با این کار ضمن صرفه جویی در هزینه ها، زمانتان را نیز پس انداز کنید!